Contact

Get IN Contact

Secretariaat

Adres

KNGMG p/a TNO afd. Geomodelling
Postbus 80015, 3508 TA Utrecht

 

Algemene email

kngmg@kngmg.nl

 

Ledenadministratie

ledenadministratie@kngmg.nl  

Lid worden

Aanmelden als lid van het KNGMG kan via deze pagina.

Ledenadministratie

U kunt uw adreswijziging het beste per email doorgeven aan het KNGMG via ledenadministratie@kngmg.nl  of telefonisch via 040-2827768. Dit telefoonnummer brengt u in contact met Buvoo, het bedrijf dat onze ledenadministratie verzorgt.

Bestuur

Geo.brief

Adresgegevens KNGMG leden

Adresgegevens van leden waren voorheen op de KNGMG-website toegankelijk. In verband met de Wet op de Bescherming van Persoonsgegevens (Wbp) is het KNGMG wettelijk verplicht om de persoonlijke gegevens van haar leden afdoende te beschermen. Dat betekent onder meer dat de ledenlijst alleen voor onze eigen administratie gebruikt mag worden. U kunt e.e.a. nalezen op de website van de overheid (www.rijksoverheid.nl).

De wet is bedoeld om uw privacy te beschermen en dat is noodzakelijk. Jammer genoeg is de keerzijde van de medaille dat we niet meer zonder meer contactdetails kunnen doorgeven. Gelukkig zijn er alternatieven. Een aanmelding bij de KNGMG-LinkedIn-groep geeft toegang tot een uitgebreid netwerk van KNGMG-leden. In het geval dat dat geen uitkomst biedt kunt u contact opnemen het het KNGMG-secretariaat (zie hierboven). Contactgegevens worden alleen doorgegeven wanneer daar door de te contacteren persoon uitdrukkelijk toestemming voor gegeven wordt.