PayPal

Het KNGMG biedt de mogelijkheid om de jaarlijkse contributie te voldoen via Paypal. Schrijf u eerst in, en verricht onderstaande betaling pas na het ontvangen van de factuur.

PayPal zorgt ervoor dat consumenten en bedrijven met behulp van enkel een e-mailadres, veilig en gemakkelijk online betalingen kunnen ontvangen en verzenden via uw creditcard. Het netwerk van PayPal is op de bestaande financiële infrastructuur van bankrekeningen en creditcards gebouwd en vormt zo een wereldwijd betaalsysteem. Mocht u nog niet bij PayPal geregistreerd zijn, dan zult u verzocht worden een account aan te maken. Hierbij kunt u o.a. aangeven gebruik te willen van uw eigen lokale bank of een credit card als betaalwijze.
Zie www.paypal.com.

U kunt twee typen betalingen opzetten via de volgende links:

  • Een eenmalige betaling.
  • Een automatisch terugkerende betaling op jaarlijkse basis

Eenmalige betaling.
Uw lidmaatschapskosten worden eenmalig afgeschreven.
Kies het lidmaatschap en druk op de ‘Nu betalen’ knop. Dit brengt u naar PayPal. Volg daar de verdere instructies. Om onze adminstratie te vergemakkelijken verzoeken we u om bij PayPal in het veld “Speciale instructies toevoegen voor de verkoper: Toevoegen” S.v.p. uw naam, lidmaatschapsnummer en factuurnummer te vermelden.

 

Lidmaatschap + Geo.brief per post
 

BasislidmaatschapAutomatisch terugkerende betaling: Uw lidmaatschapskosten worden automatisch op jaarlijkse basis afgeschreven.
Kies het lidmaatschap en druk op de ‘Abonneren’ knop. Dit brengt u naar PayPal. Volg daar de verdere instructies. Om onze administratie te vergemakkelijken verzoeken we u om bij PayPal in het veld “Speciale instructies toevoegen voor de verkoper: Toevoegen” v.v.p. uw naam, lidmaatschapsnummer en factuurnummer te vermelden.


 

Lidmaatschap + Geo.brief per post