9 november: congres Platform Geothermie

Op donderdagmiddag 9 november vindt de 3e editie van het congres “Energietransitie en Geothermie” plaats in ‘s-Gravenzande.

Gemeente Westland organiseert in samenwerking met het Platform Geothermie dit congres over de verschillende manieren voor duurzamer energiegebruik, met daarbij speciale aandacht voor aardwarmte.

Het congres is bedoeld voor ondernemers in het glastuinbouwcluster en andere belangstellenden die direct of indirect in geothermie en energietransitie geïnteresseerd zijn. Tijdens de bijeenkomst zullen onderwerpen zoals beleid, techniek, financiering, uitvoering en ontwikkelingen op het gebied van aardwarmte in binnen- én buitenland aan de orde komen. Er wordt gekeken naar al lopende initiatieven en de lessen die daarvan kunnen worden geleerd.

Dit jaar is Diederik Samsom, adviseur van HVC (met als aandachtsgebied het gebruik van aardwarmte als duurzame energiebron) één van de sprekers tijdens dit congres.

Het Platform Geothermie is een non-profit organisatie (NGO) gericht op de bevordering van de toepassing van (diepe) geothermie of aardwarmte in Nederland. Het Platform doet dit onder meer door kennisoverdracht en het geven van voorlichting over (diepe) geothermie door middel van presentaties, publicaties, nieuwsbrieven en de organisatie van symposia en werkbezoeken aan aardwarmte-installaties in binnen- en buitenland.

Aanmelden kan vanaf eind september via de website van de gemeente Westland. Deelname aan het congres is gratis.

Datum

nov 09 2017
Expired!

Tijd

13:30 - 18:30
oktober 2024
Geen evenementen gevonden!