Geoweek 2020

GeoWeek 2020 uitgesteld
I.v.m. het coronavirus kan de GeoWeek eind mei helaas geen doorgang vinden. Gelukkig kunnen we de GeoWeek verplaatsen naar het najaar. Inschrijven voor expedities kan in het nieuwe schooljaar.

Van 28 september tot en met 9 oktober is de GeoWeek 2020. Kijk welke expedities er zijn! Inschrijven kan in het nieuwe schooljaar.

 

GeoWeek 28 september t/m 9 oktober 2020

Tijdens de GeoWeek tonen bedrijven en instellingen leerlingen de praktijk van werken in de geo-sector. Zo kun je leerlingen in de leeftijd van 10 – 15 jaar enthousiast maken over toekomstmogelijkheden binnen bodem, water en geo-informatie.
Met bedrijfsbezoeken, veldwerk en gastlessen tonen GeoProfessionals leerlingen aardrijkskundige kennis in de praktijk. Bedrijven en instellingen zetten hun eigen werkveld/beroep/bedrijf beter op de kaart en vergroten ondertussen het water(veiligheid)- en bodembewustzijn onder jongeren en laten hen kennis maken met nieuwe geo-informatie technieken.

Meld expedities voor Geoweek 2020 nu aan!

Dit jaar organiseert het KNAG alweer de veertiende GeoWeek. GeoBedrijven en GeoProfessionals ontvangen duizenden leerlingen op expedities verspreid door het hele land. De GeoWeek is voor leerlingen uit groep 7 en 8 PO en klas 1, 2 en 3 VO. Laat leerlingen kennis maken met de leuke en technische kanten van het vak aardrijkskunde. Tijdens de GeoWeek staat zelf doen voorop! Een kort bedrijfsbezoek is vaak al heel interessant voor de leerlingen, maar ook les krijgen van een professional maakt veel indruk.
Bedrijven en instellingen kunnen expedities aanmelden via de website. Vaak past een bestaand educatief programma met kleine aanpassingen goed in de GeoWeek. Let op, een expeditie aanmelden kan tot 15 februari. Kijk voor meer informatie op www.geoweek.nl, mail naar info@geoweek.nl of bel 030-4100 516. Deelname is gratis.

Informatie voor GeoProfessionals is te vinden in deze pdf.

Datum

sep 28 2020 - okt 09 2020
Expired!

Tijd

All Day

More Info

Read More
Categorie

Organisator

KNAG
Website
https://geografie.nl/
Read More
oktober 2024
Geen evenementen gevonden!