Paleotime-NL International Fossil Event te Houten

Het grootste paleontologische evenement van de Benelux staat weer voor de deur: het PaleoTime-NL 2023 International Fossil Event! Op zaterdag 22 april (van 10:00 tot 17:00 uur) organiseert de Paleobiologische Kring van Nederland en Vlaanderen dit evenement samen met de Stichting Paleontica, de Werkgroep Fossielen Wageningen, de Nederlandse Geologische Vereniging en de Stichting Geologische Aktiviteiten. PaleoTime-NL vindt dit jaar op een nieuwe locatie, in de Expo Houten (Meidoornkade 24, 3992AE Houten).

PaleoTime-NL 2023 is een evenement speciaal voor dinosaurus-fans, fossielenverzamelaars en paleontologen, met een fossielenbeurs, boeiende lezingen, infostands van musea en verenigingen, preparatie-demonstraties en nog veel meer. De jongste bezoekers kunnen bovendien deelnemen aan speciale kinderactiviteiten, zoals een grabbelton, kleurplaten en haaientanden zeven.

Tickets kosten 5 euro aan de kassa en 4 euro online (voorverkoop), kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. Kijk voor tickets en informatie op de website www.paleotime.nl

Wij hopen u van harte te kunnen verwelkomen op PaleoTime-NL 2023!

 

Datum

apr 22 2023
Expired!

Tijd

10:00 - 17:00
oktober 2024
Geen evenementen gevonden!