SALD: Earth Science Career Event online

Het Earth Science Career Event, van de stichting aardwetenschappelijke loopbaandag (SALD), is het nationale carrière-evenement voor studenten en starters met een geowetenschappelijke achtergrond. Hier kunt u zich presenteren op de online bedrijvenmarkt, een vakinhoudelijke workshop geven, of direct gepassioneerde studenten een-op-een ontmoeten. Onze afgelopen editie in 2019 was een groot succes en heeft ruim 40 bedrijven en 650 bezoekers getrokken. De eerstvolgende editie zal online plaatsvinden op vrijdag 12 februari 2021.
Door de omstandigheden omtrent de CoViD-19 pandemie, zal het ESCE dit jaar digitaal plaatsvinden. Natuurlijk vinden wij het jammer niet iedereen in persoon te kunnen verwelkomen, maar het brengt ook grote voordelen met zich mee; door het evenement digitaal te maken is het makkelijker voor studenten op de bedrijven te zoeken die hen aanspreken en kunnen er nog meer studenten van universiteiten door heel Nederland deelnemen zonder naar Amsterdam te hoeven reizen. Zo maken we er toch een leerzame, interactieve, en leuke dag van!

Waarom?

Op het ESCE zijn alle bachelor- en masterstudenten, PhD’ers en afgestudeerden met een geowetenschappelijke achtergrond welkom. Dit evenement is natuurlijk een perfecte kans om uw bedrijf te presenteren op de online bedrijvenmarkt en tevens is het mogelijk voor u om een workshop te organiseren om zo te laten zien waar uw bedrijf zich zoal mee bezig houdt.

Voor wie?

Het Earth Science Career Event is voor alle bedrijven die zich verbonden voelen bij de verschillende vormen van de geowetenschappen: van technische geologie tot de zoektocht naar nieuwe energiebronnen en nog vele andere aspecten. Op het Earth Science Career Event komt uw bedrijf in de spotlight te staan waardoor u eenvoudig in contact komt met gemotiveerde studenten.

Meer informatie op de website van het evenement.

 

 

Datum

feb 12 2021
Expired!

Tijd

10:00 - 18:00

Locatie

Online

Organisator

Stichting Aardwetenschappelijke Loopbaandag
Email
bestuur@sald.nl
Website
http://www.sald.nl/
mei 2024
juni 2024
oktober 2024
Geen evenementen gevonden!