Symposium Nederlands Centrum voor Geodesie en Geo-informatica (NCG)

Aankondiging van het jaarlijkse NCG Symposium bij de Wageningen University

Uitnodiging tot deelname en indienen presentaties

Op 29 november organiseert het NCG haar jaarlijkse NCG symposium, ditmaal bij de Wageningen University.

Het symposium is gratis toegankelijk en bedoeld voor alle onderzoekers en studenten van Nederlandse universiteiten, hogescholen en instituten die actief zijn in het domein van de Geodesie en Geo-Informatica.

Het is verder open voor alle geïnteresseerden, dus ook voor professionals uit de commerciële en operationele sector.

Deze uitnodiging is in het bijzonder gericht aan promovendi, postdocs, en actieve onderzoekers in het veld, om een uitwisseling en discussie mogelijk te maken over onderzoeksresultaten en –activiteiten in deze domeinen. MSc studenten die recent een interessant afstudeer-onderwerp hebben afgerond zijn ook welkom om een bijdrage te leveren.

Ook dit jaar zijn de Tienstra Onderzoeksprijs 2018 en de Baardalezing weer een onderdeel van het programma.

Graag ontvangen wij een titel, auteurs, en een korte samenvatting (~5 regels) voor 1 october via info@ncgeo.nl . Een template hiervoor is als bijlage aan deze mail gevoegd. De ontvangen bijdragen worden beoordeeld door de programma commissie, en auteurs worden voor 10 oktober ingelicht over plaatsing.

Het symposium omvat alle actieve onderzoeksactiviteiten in het domein van de Geodesie en Geo-Informatica. In het bijzonder worden bijdragen gevraagd op relevant ontwikkelingen en thema’s, zoals:

  • De precisie Landbouw en aanverwante terreinen
  • Big data
  • Bodemdeformatie
  • Hydrografische thema’s
  • Nieuwe meettechnieken, en
  • Data-analytics

Aanmelding voor sprekers en deelnemers is verplicht en er wordt gewerkt op volgorde van aanmelding en vol = vol. De inschrijving voor het symposium sluit op 1 november 2018. U kunt zich nu al aanmelden onder vermelding van naam en organisatie/onderwijsinstelling via info@ncgeo.nl .

Het programma wordt binnenkort weergegeven op de website van NCG: www.ncgeo.nl . Het bestuur van de stichting NCG hoopt u te zien op 29 november in Wageningen.

Datum

nov 29 2018
Expired!

Tijd

08:00 - 17:00

Locatie

WUR
Droevendaalsesteeg 4
Categorie

Organisator

NCG
Website
https://www.ncgeo.nl/
oktober 2024
Geen evenementen gevonden!