Webinar Jelgersma- en Escherprijs

Graag willen we jullie uitnodigen voor een online Jelgersma- en Escherprijs webinar op donderdag 4 juni.

Het KNGMG heeft een jaarlijkse erkenning voor de beste scripties binnen de aardwetenschappen, die normaliter worden uitgereikt op het NAC. Dit jaar is de Jelgersmaprijs, voor beste BSc-thesis gewonnen door Marije de Vos van de VU. De Escherprijs, voor beste MSc-thesis, is gewonnen door Lonneke Roelofs van de UU. Helaas heeft de uitreiking dit jaar door welbekende omstandigheden niet kunnen plaatsvinden.
Omdat beide prijswinnaars en hun onderzoek de volledige aandacht verdienen, willen wij hen graag de gelegenheid bieden om een korte lezing te geven over hun scriptieonderwerp. Beide onderzoeken zijn gerelateerd aan de fluviatiele sedimentologie.

Het huidige programma (in het Engels) is als volgt:

15.45 – 16.00: Inloggen
16.00 – 16:05 : Introductie en korte uitleg
16.05 – 16.25: Marije de Vos – ‘Evolution of the Upper Yangtze River: Reconstruction of the paleo-connection between the Upper Yangtze River and Red River’
16:25 – 16:30: Vragenronde 1
16.30 – 16.50: Lonneke Roelofs – Morphology and evolution of natural levees – the importance of an often overlooked fluvial feature’
16:50 – 16:55: Vragenronde 2
17.00: Afsluiting

De webinar zal via het Zoom platform verlopen. Het is niet noodzakelijk om de Zoom software te installeren, omdat de webinar ook via de browser te volgen zal zijn.
Er is een maximum van 100 deelnemers, maar we kijken ook naar de mogelijkheden om de lezingen op te nemen en op die manier later beschikbaar te maken.

Ben je geinteresseerd om mee te doen, mail dan naar sedi.kring@gmail.com voor de inloggegevens voor de Zoom Meeting

Met vriendelijke groet,

Het bestuurSedimentologische Kring

Datum

jun 04 2020
Expired!

Tijd

15:30 - 17:00

Organisator

Sedimentologische Kring
Email
sedi.kring@gmail.com
Website
https://sites.google.com/site/sedikring/
oktober 2024
Geen evenementen gevonden!