NWO heeft een vacature voor het hoofd van het pas opgerichte team Aardwetenschappen en Astronomie. De standplaats is Den Haag voor 32-40 uur per week. Sluitingsdatum 28 januari 2018.

De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) is een van de grootste wetenschapsfinanciers in Nederland. NWO staat voor kwaliteit en vernieuwing in de wetenschap. Met een budget van ruim 800 miljoen euro investeert NWO jaarlijks in ongeveer 6000 onderzoeksprojecten aan universiteiten en kennisinstellingen. Het gaat zowel om onderzoek uit wetenschappelijke nieuwsgierigheid als onderzoek naar maatschappelijke vraagstukken. Op basis van adviezen van onafhankelijke wetenschappers uit binnen- en buitenland selecteert NWO de beste onderzoeksvoorstellen. NWO stimuleert nationale en internationale samenwerking, beheert en financiert 8 nationale onderzoeksinstituten, investeert in grote onderzoeksfaciliteiten en bevordert het gebruik van onderzoeksresultaten.

Meer informatie is te vinden op de website van NWO.

Voor meer functie specifieke informatie kan je terecht bij Arian Steenbruggen, domeindirecteur ENW via 070-3494031 of via  a.steenbruggen@nwo.nl