De grootste fossielenbeurs van Nederland dit jaar in Harderwijk

bron: paleobiologische kring

Zou je graag eens echte dinosaurusbotten willen vasthouden? Of willen voelen hoe zwaar een mammoetkies weegt? Heb je vragen over haaientanden, botjes of fossiele schelpen die je op het strand hebt gevonden? Ga dan naar de PaleoTime-NL internationale fossielenbeurs en ontdek alles wat je wilt weten over paleontologie.

Na vier zeer succesvolle edities in Ede vindt op 9 maart 2019 voor de vijfde keer de internationale fossielenbeurs PaleoTime-NL plaats, ditmaal in Harderwijk. Dit grootste paleontologische evenement van Nederland is bedoeld voor het uitwisselen van kennis en voor het kopen, verkopen en ruilen van fossielen. Daarnaast is er een programma vol interessante lezingen, kunnen bezoekers hun eigen fossielen laten onderzoeken door experts aan de determinatietafel en is het mogelijk om live de preparatie van een fossiele trilobiet te volgen. De jongste bezoekers kunnen bovendien deelnemen aan de speciale kinderactiviteiten.

bron: paleobiologische kring

Deze beurs wordt georganiseerd door Fossiel.net-Paleontica, de Werkgroep Fossielen Wageningen en De Paleobiologische Kring, en wordt mogelijk gemaakt door donaties van standhouders en bezoekers. De toegang is gratis.

Locatie: Bouw & Infra Park, Ceintuurbaan 2, 3847 LG Harderwijk
Datum & tijd: zaterdag 9 maart, 10:30-16:00 uur
Bereikbaarheid: Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op locatie. Vanaf het station is het ca. 25 minuten lopen. Er zijn OV-fietsen te huur op het station
Kijk voor meer informatie op www.paleotime.nl en via deze link.